De vakantieaccommodatie is geschikt voor 16 personen. Het groepsverblijf heeft een prachtig entree en middels een trap komt u in de centrale hal van de vakantiewoning.

Woonkamer met uitzicht

Op de eerste verdieping bevind zich een gezellige woonkamer met uitzicht op de” älte Grimme”berg. De woonkamer biedt u gezelligheid, luister- en kijkplezier. Er is een aparte eet- en spelletjesruime met een kast vol verschillende boeken en spellen. Ook is er een gezellig café aanwezig . Deze biedt plaats aan 16 personen om te eten en gezellig samen te komen. Deze ruimte draagt bij aan een warme en gezellige sfeer tijdens de avonden! Na een intensieve sportieve dag is het hier goed vertoeven!

Professionele keuken

Tevens bevind zich op deze verdieping een professionele keuken die vroeger diende voor het restaurant/café en is van alle gemakken voorzien. In de centale hal is een trap naar beneden waar zich de toiletten bevinden, 3 wc’s en 2 urinoirs. Op de tweede verdieping bevinden zich 6 slaapkamers met allen een eigen badkamer. Op de benedenverdieping bevindt zich nog een slaapkamer met badkamer. Alle badkamers zijn uitgerust met douche, wastafel en wc.

Slaapkamers

De slaapkamers zijn als volgt ingericht. Er zijn 4 tweepersoonskamers, 1 eenpersoonskamer, 1 driepersoonskamer en 1 slaapkamer voor 4 personen bestaande uit een tweepersoonsbed en een stapelbed.

Alle tweepersoonsbedden hebben twee aparte matrassen (80cm x 200cm of 90cm x 200 cm). De rest van de bedden zijn uitgerurst met hetzelfde formaat. Alle kussens in het verblijf hebben het Duitse formaat van 80cm x 80cm. In deze groepsaccommodatie kunt u tevens gebruik maken van gratis Wifi. Het gehele groepshuis is rookvrij!

Wanneer u boekt voor max. 8 personen dan heeft u in het huis niet alle faciliteiten. U kunt gebruik maken van 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, spelletjeskamer en alle buitenfaciliteiten met uitzondering van overige slaapkamers, Café en de extra toiletten beneden.

Terras en tuin

De groepsaccommodatie is voorzien van twee buiten verblijven, te weten een terras en een tuin waar u heerlijk in het zonnetje kunt genieten. Het terras is te bereiken via de centrale hal op de eerste verdieping. Op het zonnige terras staan 3 picknick tafels en extra stoelen waarbij u kan genieten van een adembenemend uitzicht.

De tuin is te bereiken via de woonkamer met een trapje naar beneden. De tuin is ingericht met een lounch set, waar u heerlijk kunt uitrusten, onder het genot van een een drankje en een hapje! Parkeerplaatsen zijn er genoeg, er is ruim plek voor 8 auto’s! Ons hotel is gelegen op een perfecte locatie. U zult verrast zijn van het uitzicht en de fantastische omgeving. Zowel in de zomer als in de winter is het hier heerlijk vertoeven.

Beschikbaarheid

Gereserveerd

Prijzen en beschikbaarheid